X

SKILLPRO HYBRID SYSTEM

Hozd magad formába hatékony edzésrendszerünkkel!

Tudatosan felépített edzésprogramjainkkal segítünk kihozni magadból a maximumot és formába lendülni. Lehetsz átlagember vagy sportoló, nálunk a helyed, ha motivált vagy.

Részletek

Mi az az #shs?

A SKILLPRO HYBRID SYSTEM az általunk kialakított edzésrendszer, ami a funkcionális edzés és különböző, hatékony edzésformák elemeit ötvözi! Összefoglalva, változatos edzésmunkával, az edzettségi szintednek megfelelő gyakorlatokkal hatékonyan és biztonságosan fejlődhetsz!

Kiknek ajánljuk?

Az edzésprogramjainkat úgy alakítottuk ki, hogy edzettségi állapottól és céltól függően mindenki megtalálja a megfelelőt, aki motivált és fejlődni szeretne. Folyamatosan indítunk kezdő/újrakezdő és haladó csoportokat, gyerek mozgásfejlesztő csoportokat, illetve utánpótlás és felnőtt sportolóknak szóló edzésprogramokat.

SKILLPRO

Miért válassz minket?

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Teljeskörű állapotfelméréssel garantáljuk, hogy csakis az edzettségi szintednek megfelelő edzésmunkát végezz, ezzel biztosítva a biztonságos és sérülésmentes fejlődést.

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Hatékony edzésrendszer

Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk minden edzettségi szinten, figyelembe véve a céljaidat, amihez maximális edzői figyelmet és kontrollt kapsz.

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Felszereltség és környezet

A Rábaköz legjobban felszerelt funkcionális edzőtermében, inspiráló környezetben edzhetsz nap, mint nap.

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Egészséges életmód

Az edzésprogramjainkon kívül táplálkozási tanácsadással, illetve preventív foglalkozásokkal segítünk egészségesen élni, hogy a hétköznapokon is ki tudd hozni magadból a maximumot.

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Motiváló közösség

Jó hangulatú edzéseinken, folyamatosan új kihívásokkal kerülhetsz közelebb a célod eléréséhez. Segítünk fenntartani a motivációd, hogy új szintre léphess.

Állapotfelmérés és mozgáselemzés

Létszámlimit

Korlátozott létszámú csoportokban dolgozunk, hogy mindenki megkapja a szükséges edzői kontrollt és biztonságos edzésmunkát végezhessen.