Training club

Szolgáltatások

1

Kezdő edzésprogram

Folyamatosan induló kezdő csoportjainkba azokat várjuk, akik kezdők és most szeretnék elkezdeni a funkcionális edzést, illetve formába hozni magukat. Ezen kívül azoknak az újrakezdőknek is ajánljuk, akik hosszabb kihagyás (akár sérülés vagy műtét) után szeretnének visszatérni.

A 4 hétig tartó kezdő edzésprogram heti 2 db edző által vezetett edzést tartalmaz, ahol elsősorban az erőgyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása, illetve az állóképesség-fejlesztés kap nagyobb hangsúlyt. A program ingyenes állapotfelmérést és testösszetétel mérést is tartalmaz.

2

Haladó edzésprogram

Azoknak ajánljuk, akik részt vettek a kezdő edzésprogramunkon vagy már korábban is edzettek és ismerik az erőgyakorlatok helyes végrehajtását! A haladó program ideális azoknak, akik kihívásra vágynak és szeretnének új szintre lépni.

3

Sportoló edzésprogram

Sportágspecifikus, célorientált teljesítményfokozás amatőr és profi sportolóknak személyre szabva. Elsősorban utánpótláskorú és felnőtt versenysportolóknak ajánljuk. Az edzésprogram korosztálytól függően preventív, fejlesztő (robbanékonyság-agilitás-erő) gyakorlatokat tartalmaz, melyek célja a teljesítményfokozás, és -optimalizálás.

4

Mozgásfejlesztés gyerekeknek

A mozgásfejlesztést 12-16 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk, ahol elsősorban a kondícionális és koordinációs képességek fejlesztésével, a helyes testtartásért felelős izmok erősítésével, illetve a rendszeres mozgásra való igény kialakításával foglalkozunk. Az edzéseket az egyéni képességek és adottságok figyelembe vételével differenciáltan tervezzük meg.

5

Mobilizáló edzés

Egészséges testtartást fenntartó és helyreállító mozgás és nyújtás, különleges gyakorlatok segítségével. A helytelen testtartás, sérülés, vagy nem megfelelő életmód által keletkező elváltozások, helyrehozhatók mobilizáló mozgásterápiánk rendszeres alkalmazásával.

6

Tartáskorrekció és lúdtalptorna

Mindkét foglalkozás az edzésekbe integrálva kerül megvalósításra, célja a megelőzés vagy kezelés, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk!

Tartáskorrekció: a biomechanikailag helyes testtartás kialakítása, a helyes testtartásért felelős izmok erejének és nyújtásának speciális gyakorlatokkal történő fejlesztése, gerincferdülés kezelése (orvosi szakvélemény szükséges).

Lúdtalp torna: a lúdtalp kezelésére szolgáló mozgásos gyakorlatok végrehajtása, a talp és lábszár izmainak erősítése, boka-, térd- és csípőmobilizálás.

7

Táplálkozási tanácsadás és konzultáció

Férfi és női mintaétrenddel segítünk átalakítani a táplálkozásodat, testösszetétel méréssel egybekötve. Igény esetén dietetikai konzultációra is lehetőséget biztosítunk elismert dietetikus partnerünkkel!

8

Testösszetétel mérés

A mérés az InBody 570-es testösszetétel analizáló készülékkel történik, ami gyors és pontos elemzést ad a testről! Pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, ami kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz vagy egy biztos támpontot ad a test aktuális állapotáról!

9

Táplálékkiegészítők/tanácsadás

Az edzőteremben funkcionális italokat és fehérje snackeket és minőségi táplálékkiegészítőket kínálunk, illetve táplálékkiegészítő-tanácsadást is nyújtunk.